Piercing by Sereijan
EtusivuInfoHoito-ohjeetHinnastoYhteystiedot

Info

Liikkeemme Halla Tattoo & Piercing sijaitsee Rovaniemellä osoitteessa Pekankatu 3. Työskentelen kahden tatuoijan kanssa (Erika ja Anu) samoissa tiloissa omalla toiminimelläni. Oma työhuone tarjoaa suojaisan ja rauhallisen lävistystoimenpiteen näin toivottaessa.

Otan asiakkaani vastaan ajanvarauksella. Nettiajanvarauksen kautta pystyt helposti varaamaan ajan sekä korun ostoon, vaihtoon että lävistyksen laittoon: www.timma.fi/sereijan. Toiminimeni FB sivuilta "Piercing by Sereijan" näet aina aikatauluni kuluvalle viikolle. Olen paikalla pääsääntöisesti arkipäivisin 11-17 välisenä aikana, mutta tarpeen vaatiessa myös tilauksesta työaikojeni ulkopuolella. Tällöin ajankohta tulee sopia ajanvarauksella 1-2 päivää ennen puhelimitse ja varaus on sitova.

Lävistykset tehdään parhainta mahdollista hygieniatasoa noudattaen. Käytän työskennellessäni kertakäyttöisiä suojahanskoja, kertakäyttöisiä yksittäispakattuja neuloja, yksittäispakattuja autoklaavattuja työvälineitä, hengitysmaskia sekä ensilävistyskorut ovat aina materiaaliltaan titaania. Neulat hävitetään aina käytön jälkeen ja liikkeessämme puksuttaa autoklaavi joka pitää huolen siitä että korut sekä työvälineet ovat aina käytettäessä steriilejä.

Voit kääntyä puoleeni asiakkuuden lisäksi myös lävistyksiin, hoito-ohjeisiin ja korumateriaaleihin liittyvien kysymyksien kanssa. Pitkään ja huolella harkittu lävistys on jo puoleksi hankittu.

Emme lävistä alle 14 vuotiaita. 14- ja 15-vuotiailta vaaditaan vanhemman läsnäolo ja lupalapun allekirjoitus paikan päällä lävistystä ottaessa. Yli 16-vuotiaalla tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus mukanaan iän varmistamiseksi sekä alle 18 vuotiaan tulee keskustella lävistyksen otosta huoltajan kanssa ennen laittoa.

Microdermalit sekä nänni- ja genitaalilävistykset ovat K-18 lävistyksiä eikä niitä tehdä alaikäisille edes vanhemman suostumuksella.

Mainitse lävistäjälle aina ennen lävistyksen ottamista, jos sinulla on jokin perussairaus, veren hyytymiseen liittyvä lääkitys tai taipumusta pyörtyilyyn. Emme lävistä asiakkaita, joilla on veriteitse tarttuvia tauteja (Esim. HIV ja C-hepatiitti) emmekä henkilöitä, jotka sairastavat verenvuototautia.